miercuri, 1 decembrie 2010

a fost odata un rulment



Lungime lamei este de 12 cm,  minerul are lungimea de 12,5 cm, iar grosimea lamei este de 3 mm.Minerul este facut din cupru, epoxi, lemn de cires brazilian, alama, si prun.

4 comentarii:

  1. Tot cautand pe internet am gasit blogul tau. Acum vreo doua luni am facut si eu un cutit dintr-o pila ,are 21 cm.Am decalit pila prin ardere in foc pina s-a inrosit bine si am lasat-o la revenire in aer normal.Atunci a prins pinza de bonfaier de am reusit sa o prelucrez,si apoi tot setul de lucrari pina a ajuns cutit.Dupa prelucrarea taisului am bagat-o in foc pina la inrosire si apoi am racit-o treptat in ulei ars.Asa m-am gindit eu ca o sa tina taisul.Daca infing virful in foastana de stejar si il aplec intr-o parte se indoaie.Nu tine nici ascutirea prea mult.Cum as putea sa-l mai calesc un pic.Multumesc si sa auzim de bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti recomand in primul rind sa citesti aici: http://www.myknife.ro/forum/viewtopic.php?f=24&t=399&p=3567&hilit=cutit+pila#p3567.
    Daca nu ai rabdare sa citesti mai multe incalzesti lama pina la non-magnetic, dupa care o introduci brusc in ulei incalzit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru a remedia aceasta problema trebuie sa faci normalizarea si abia dupa asta poti sa treci la calire. Pentr asta trebuie sa incalzesti pina trece de non magnetic (cam 10 minute, pina isi mai schimba putin culoarea), dupa care vei introduce bucata de metal in apa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Impresionant ce a iesit dintr-un rulment! Este o frumusete de cutit!E de vanzare?

    RăspundețiȘtergere